Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний був приречений на звільнення: це пов'язано не лише з військовими причинами
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний був приречений на звільнення: це пов'язано не лише з військовими причинами

Олександр Сирський був приречений на призначення головнокомандувачем ЗСУ.

сьогодні, 10:40 comments4891
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат "Голосу" та член Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін вважає, що звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ було неминучим. За його словами на це вплинуло два фактори

Залужний був приречений на звільнення: це пов'язано не лише з військовими причинами

Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Народний депутат Сергій Рахманін в інтерв’ю "УП" прокоментував звільнення Валерія Залужного. За його словами на це вплинули як військові причини, так і думки Володимира Зеленського.

"Я думаю, що зняття Залужного і призначення Сирського було неминучим. У той момент, коли це сталося, Залужний був приречений на звільнення, а Сирський був приречений на призначення. І це було пов'язано не тільки з військовими причинами, хоча й із ними також, а й із тим, що про це думав президент як верховний головнокомандувач", — вважає Рахманін.

Сергій Рахманін зазначає, що Олександр Сирський не найгірший головнокомандувач ЗСУ, однак до його рішень є низка питань.  

"Наприклад, я і десятки людей, у тому числі з військовим та управлінським досвідом, не розуміємо, чому найліпшим способом вирішення проблем для Олександра Станіславовича є нескінченна заміна комбригів", — наголошує народний депутат.

За його словами для Сирського це перетворилось "на якийсь вид спорту". Рахманін вказує, що в деяких випадках це виправдано, однак в інших виглядає дивно – "інколи люди, які не дають результат чи навпаки дають результат негативний, залишаються на посадах".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву народної депутатки Мар'яни Безуглої, що Сирський готовий підписати документи щодо капітуляції України.

Також "Коментарі" писали, що Залужний назвав вирішальний фактор у війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини