Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безугла заявила, що Сирський готовий підписати документи щодо капітуляції України
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла заявила, що Сирський готовий підписати документи щодо капітуляції України

Мар'яна Безугла назвала Сирського "злочинцем", який не вірить в перемогу України на війні та згоден до примусового миру з Росією.

14 липня 2024, 08:10 comments6058
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народна депутатка Мар'яна Безугла критикує головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За її словами, Сирський не вірить в перемогу України у війні, тому готовий підписати припинення вогню, або інші договори щодо капітуляції України.

Безугла заявила, що Сирський готовий підписати документи щодо капітуляції України

Мар'яна Безугла закликала звільнити Сирського. Фото з відкритих джерел

Мар'яна Безугла заявила, що генерал Олександр Сирський на посаді головнокомандувача ЗСУ "знижує нашу боєздатність та вбиває людей". Народна депутатка назвала Сирського таким же самим "злочинцем, як і Содоль".

Безугла критикує Сирського через ситуацію на фронті, зокрема на Торецькому напрямку та Часовому Яру вказуючи, що головнокомандувач ЗСУ згоден до нав'язаного миру з Росією.

"Він згоден підписувати режим припинення вогню та всякі варіації на тему капітуляції та примусу до миру. Він не вірить в перемогу і щиро вважає, що ми не здатні отримати перевагу над росіянами на власній землі. Адже він мислить симетрично, і робить єдиний логічний для себе висновок", — пише Безугла.

Нардепка провела паралелі між Валерієм Залужним та Олександром Сирським і наголосила, що останній має піти з посади головнокомандувача ЗСУ.

"Памʼятаєте, після статті Залужного в "The Economist" про "глухий кут" я написала, що Головком, який не вірить в перемогу, має піти. Так ось, наступний Головком у нас такий же, і це через те, що вони — продукти однієї і тієї ж кругової поруки та сталої військової школи управління, яка наразі остаточно відстала та деградувала", — додає Безугла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мар'яна Безугла подала заяву до ДБР на головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Також "Коментарі" писали, що генерал Сирський розповів про чіткий план змін у ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини