Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Є чіткий план дій: Сирський розповів про кардинальні зміни в ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Є чіткий план дій: Сирський розповів про кардинальні зміни в ЗСУ

Олександр Сирський назвав один із головних пріоритетів для армії

5 липня 2024, 10:14
Поділіться публікацією:

Дрони є одним із пріоритетів для армії, оскільки в реаліях сучасних бойових дій кількість поразок безпілотниками виходить на один рівень із артилерією. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Є чіткий план дій: Сирський розповів про кардинальні зміни в ЗСУ

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Головком повідомив, що провів чергову робочу зустріч за участю найуспішніших командирів бойових підрозділів БПЛА – Мадяра, Ахіллеса, Фармацевта, Флінта, Діма, Чарлі, Гуру, К-2 та інших.

Як уточнив Олександр Сирський, "наше завдання – технологічно бути на крок попереду ворога як у поразці дронами, так і у захисті від них".

За його словами, найважливішим завданням технологій та інновацій є збереження життя наших військових.

"Беспілотні системи – одна з найдинамічніших сфер, де зміни відбуваються щодня, і ми не маємо права відставати ні на крок. Є чіткий план дій", – написав Олександр Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Олександр Сирський вважає, що навчання бійців потрібно постійно вдосконалювати.

Як наголосив Головнокомандувач ЗСУ, зменшення втрат під час бойових дій залежить від багатьох факторів та обставин. За його словами, ці питання були обговорені з командирами, відповідальними за підготовку у Збройних Силах України, представниками навчальних центрів, ТЦК та СП, командуванням Медичних сил, бойовими медиками, волонтерами та громадськими діячами, які невтомно підтримують ЗСУ протягом усієї війни.

"Ключове – це якісна підготовка бійців. У цій сфері є над чим працювати. Переконаний, що навчання військовослужбовців потрібно постійно вдосконалити, щоб їхня підготовка відповідала актуальним викликам бойової обстановки", — сказав Сирський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 липня 2024, 10:30

У корумпованого Божевільного пріоритетом була діджиталізація!


Новини