Головна Новини Суспільство Скандали Безугла подала заяву в ДБР на головнокомандувача ЗСУ Сирського: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла подала заяву в ДБР на головнокомандувача ЗСУ Сирського: яка причина

Мар'яна Безугла розповіла, що генерал Сирський перешкоджає її діяльності, тому нардепка звернулась до ДБР.

30 червня 2024, 17:02 comments2087
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка Мар'яна Безугла повідомила, що звернулась з заявою до Державного бюро розслідувань (ДБР) на ім'я головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За словами Безуглої, український генерал перешкоджає її діяльності, як народного депутата України.

Безугла подала заяву в ДБР на головнокомандувача ЗСУ Сирського: яка причина

Мар'яна Безугла та Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Мар'яна Безугла опублікувала у Facebook допис у якому розповіла, що звернулась до ДБР з заявою на генерала Олександра Сирського. Також нардепка пояснила причину свого звернення.

"Подаю заяву в Державне бюро розслідувань щодо порушення Сирським Головнокомандувачем ЗС України ст. 351 Кримінального кодексу України, а саме перешкоджання діяльності народного депутата України", — написала Безегла та додала у повідомленні слова "Досить брехні".

Мар'яна Безугла також опублікувала скріни з соціальних мереж, де нібито видано настанову солдатам не пускати нардепку, не спілкуватись з нею, а у разі її прибуття негайно доповісти керівництво.

У статті за якою звернулась Безугла до ДБР йдеться про порушення та невиконання службовою особою законних вимог народного депутата України або створення штучних перешкод у їх роботі, чи надання їм свідомо неправдивої інформації. 

Стаття передбачає штраф 1-2 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, нагляд за порушником до трьох років, або ж аналогічний термін позбавлення волі у в'язниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Безугла заявила про створення бригад-зомбі та пояснила чим це може загрожувати українській армії.

Також "Коментарі" писали про те, що український військовий з "Азову" написав заяву до ДБР на генерала Юрія Содоля. Через кілька днів президент Володимир Зеленський звільнив скандального генерала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Medkot

сьогодні, 07:04

В мене одне єдине питання. Чому досі ця марьяна БЕЗМОЗГЛА вважається депутатом, та ще й народним? Яка з неї користь народу України, окрім скандалів? Жодної путньої пропозиції, одне гімно на вертилятор. Давно вже пора таких "народних" депутатів, як ця Безмозгла та Тіщенко задвигати туди, звідкиі видвінули.


Новини