Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому тепер усе під контролем
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому тепер усе під контролем

Важливу роль у стабілізації ситуації на фронті відіграли своєчасні постачання М142.

19 липня 2022, 07:32 comments1168
Поділіться публікацією:

Україна зуміла стабілізувати ситуацію на полі бою. Як заявив сам Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у себе в телеграмі, про це він розповів у розмові з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Залужний розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому тепер усе під контролем

Валерій Залужний. Фейсбук Валерія Залужного

При цьому Валерій Залужний визнав, що ситуацію на фронті не можна назвати простою, вона, як і раніше, дуже напружена, складна, але ЗСУ її контролюють і розуміють, чого чекати від противника.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, багато в чому визначальне значення на подальший перебіг подій на фронті надали постачання М142 HIMARS. Таким чином, українські захисники вже змогли позбавити ворога десятків складів з боєприпасами, пунктів управління, складів з паливом.                                       

Також Залужний наголосив на двох моментах. Перший – він особисто поінформував свого американського колегу про те, що зараз відбувається на фронті. Звичайно, публічно деталей він не розкрив. Другий момент – Залужний разом із генералом Міллі ще раз проговорив те, чого ЗСУ ще не вистачає на полі бою і чого гостро потребує українська амія для протидії російській агресії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – без кордону між Україною та РФ: у СБУ показали з якими картами росіяни пішли на вторгнення (ФОТО). Тепер розкрито секрет, чому росіян так обстрілюють старий Салтов у Харкові та чому часто блукають Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кадрова перетасовка Зеленського, Рамштайн-4, переговори України та РФ: чого чекати від цього тижня, як це може вплинути на війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/171
comments

Обговорення


Новини