Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів, чому «совка» у ЗСУ більше не потерпить
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів, чому «совка» у ЗСУ більше не потерпить

Валерій Залужний запевнив, що, якщо він дізнається про відлуння "совка" у ЗСУ, то довго не розбирається

12 травня 2023, 12:25 comments1620
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний розповів про нетерпимість до відлуння СРСР в українській армії. Як передає портал "Коментарі", в інтерв'ю телеведучому Дмитру Комарову, яке вийде 12 травня, Валерій Залужний наголосив, що радянська армія "жила" у лавах ЗСУ довгий час, і навіть сьогодні залишаються деякі відлуння періоду СРСР.

Залужний розповів, чому «совка» у ЗСУ більше не потерпить

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

"Не до кінця вона ще завершила своє існування", — заявив генерал.

Воєначальник зазначив, що зараз, коли йдуть тяжкі бої, купа процесів пов'язана один з одним, реформувати армію дуже складно.

"Але мої підлеглі це знають. І, якщо я десь знайду трохи представника радянської армії на будь-якій посаді, то я довго розбиратися не буду", — наголосив Валерій Залужний.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США вперше дозволили передачу Україні активів РФ: про що це говорить — чи буде продовження. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію. 

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ ЗСУ "йде повним ходом". На Бахмутському напрямі для окупантів ситуація продовжує ускладнюватись. Так, Пригожин відреагував на заяву президента Володимира Зеленського щодо того, що для приготування контрнаступу ВСУ знадобиться ще час. Ватажок "Вагнера" назвав ці заяви "хитрощами".

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі заявили, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини