Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний потужно привітав захисників із Днем десантно-штурмових військ ЗСУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний потужно привітав захисників із Днем десантно-штурмових військ ЗСУ (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ подякував кожному десантнику за службу, за вірність військовій присязі

21 листопада 2022, 09:47
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав бійців десантно-штурмових військ із їхнім професійним святом – Днем ДШВ ЗСУ. Відповідний відеозвернення опубліковано на офіційній сторінці головнокомандувача ЗСУ у соцмережі Facebook. Крім того, на відео є кадри роботи військових цього роду військ.

Залужний потужно привітав захисників із Днем десантно-штурмових військ ЗСУ (ВІДЕО)

Валерій Залужний. Фото: УНІАН

"Ви — завжди перші! Ви там, де найважче. Ви пройшли особливий відбір і виснажливу підготовку. Саме тому ви є елітою війська та гордістю нації. Загартовані у важких боях, ви дали гідну відсіч ворогові. Усі без винятку бригади наших Десантно-штурмових" військ – легендарні", — звернувся Залужний.

Варто зазначити, що 21 листопада в Україні відзначають День десантно-штурмових військ, який припадає на День архістратигу Михайла.

Свято було встановлено указом президента Петра Порошенка від 21 листопада 2017 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – збройні сили Республіки Білорусь (РБ) та Російської Федерації проводитимуть навчання на білоруських військових полігонах щонайменше до 28 листопада. Про це повідомляє Telegram-канал "Белорусский Гаюн", відзначаючи, що загальна кількість продовжень військових навчань з 29 квітня 2022 року становить 30 тижнів. Чи може це нескінченне продовження навчань рано чи пізно вилитися у чергове вторгнення в Україну з боку РБ? Яким є найбільш реальний сценарій розвитку подій у Білорусі в ракурсі продовження війни РФ проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини