Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний натякнув на початок контрнаступу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний натякнув на початок контрнаступу (ВІДЕО)

Головнокомандувач опублікував потужний ролик із воїнами ЗСУ

27 травня 2023, 08:35
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував у себе в телеграмі, а також Фейсбук потужний ролик з натяком на початок контрнаступу. На кадрах українські захисники вимовляють слова про готовність повертати свої території та просять Господа допомогти у цій справі, щоб якнайшвидше вигнати ворога з української землі. Наприкінці відеоролика – заклик до вступу до лав Збройних сил.

Залужний натякнув на початок контрнаступу (ВІДЕО)

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

"Настав час повертати своє", — підписав ролик Валерій Залужний.

Зазначимо, український наступ (і частково наступний контрнаступ) залишається однією з топ-тем і активно обговорюється як усередині нашої країни, так і за її межами. Не менш активно цього тижня обговорюється рейд російських супротивників путінського режиму до Білгородської області, можливо, за участю американської військової техніки. Про що говорять останні події російсько-української війни та розмови, що посилилися, навколо наступу ЗСУ – у політико-інформаційному і не тільки ракурсі? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — забезпечення України винищувачами F-16 – пріоритет для США, а реалізація розпочнеться найближчими місяцями, заявив представник Держдепу Меттью Міллер. При цьому він уточнив, що США прояснили українцям, що не заохочують атаки за межами українських кордонів. Водночас, запевняє Міллер, Україна має право вирішувати, як вона хоче проводити військові операції, адже війну розпочала Росія, яка є агресором. У свою чергу, міністр ВПС США Френк Кендалл зазначає, що пройде щонайменше кілька місяців, перш ніж Україна отримає можливість задіяти F-16 у війні проти Росії. Що можна сказати про поведінку Заходу останнім часом у ракурсі російсько-української війни? Які очікування на найближче майбутнє? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/505

Новини