Головна Новини Суспільство Війна з Росією Закінчення війни може бути ще ближчим: у Зеленського назвали важливу деталь
commentss НОВИНИ Всі новини

Закінчення війни може бути ще ближчим: у Зеленського назвали важливу деталь

Допомога Україні здатна дозволити знизити корупційний вплив РФ на глобальну політику, вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк

30 грудня 2022, 08:50 comments3225
Поділіться публікацією:

Прискорення темпів постачання Україні бронетехніки та далекобійних ракет наблизить закінчення війни. Це також дозволить знизити кримінальний та корупційний вплив Росії на глобальну політику. Таку думку у себе на Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Закінчення війни може бути ще ближчим: у Зеленського назвали важливу деталь

ЗСУ. Фото: Facebook Міністерства оборони України

"Прискорення передачі Україні бронетехніки та ракет підвищеної дальності дозволить: по-перше, локалізувати війну на окупованих територіях та не допустити її розростання; по-друге, наблизити закінчення війни та вихід на кордони 1991 року...", — написав Подоляк.

Зазначимо, публічно представники української влади неодноразово зверталися до західних союзників із закликом надати Україні далекобійну наступальну зброю, щоб якнайшвидше покласти край війні, звільнивши з-під окупації всі українські території. Зокрема можливість передачі Україні ракет ATACMS, які призначені для знищення обраних об'єктів на відстані до 300 кілометрів, обговорював під час особистої зустрічі з президентом США Байденом президент України Зеленський. Але, за інформацією західних ЗМІ, США знову відповіли відмовою.

Читайте також на порталі "Коментарі" – який сценарій приготував російський президент Володимир Путін – чого очікувати від Білорусі у найближчі місяці. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни зробили заяву – Росія більше не здатна ефективно захищати свою територію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини