Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захисники України накрили окупантів кинджальним вогнем: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники України накрили окупантів кинджальним вогнем: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб

Ворог зазнав втрат і відступив при спробі просунутися

12 липня 2022, 19:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському напрямку станом на вечір 12 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

Захисники України накрили окупантів кинджальним вогнем: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Генштабу ЗСУ, на Бахмутському напрямку противник продовжує завдавати артилерійського обстрілу, а також авіаударів.

"Артилерійські обстріли в районах населених пунктів Берестове, Соледар, Вершина, Новолуганське, Бахмут, Яковлівка, Майорськ та авіаційні удари поблизу Берестового, Білогорівки, Вершини і Яковлівки.", — Генштаб ЗСУ.

Також повідомляється, що при спробі просунутися у напрямку Спірне – Івано-Даріївка ворог зазнав втрат від кинджального вогню наших захисників та хаотично відійшов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що турецький фактор у російсько-українській війні: яка мета у Анкари і чи є ймовірність результативних переговорів. Туреччина не приєдналася до антиросійських санкцій, а російський бізнес знаходить свій притулок від санкцій у Туреччині.

Читайте також про те, що росія хоче спрощено роздати свої паспорти всім українцям: причини та наслідки. Експерти пояснили, чому росія продовжує політику анексії територій та асиміляції українців.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що російське ППО захищає небо України: трофейний "Панцир-С1" збив свою першу мету — подробиці. У Командуванні зазначають, що очікують на "постачання" росією та іншої зброї.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Луганській області у штабі окупантів та на стоянці військової техніки пролунали вибухи: що відомо (ФОТО). Стратком ВСУ опублікував фотографії з місця подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини