Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захарова відреагувала на інформацію про секретні переговори України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на інформацію про секретні переговори України та Росії

Марія Захарова заявила, що Росія не вела переговори з Україною щодо закінчення війни.

18 серпня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речниця МЗС РФ Марія Захарова заперечила існування секретних переговорів між Україною та Росію, які за інформацією видання Washington Post мали відбутись у Катарі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова відреагувала на інформацію про секретні переговори України та Росії

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що між Україною та Росією не було домовленостей про непрямі мирні переговори за посередництвом Катару.

"Ніхто нічого не зривав, бо зривати не було чого. Жодних прямих чи непрямих переговорів між Росією та київським режимом щодо безпеки цивільних об'єктів критичної інфраструктури не велося і не ведеться", — сказала Захарова.

17 серпня The Washington Post опублікував матеріал у якому стверджує, що бої в Курській області зірвали мирні переговори між Україною та Росією. Американське видання у своїй статі посилається на неназваних дипломатів та офіційних осіб з України та Катару.

За інформацією The Washington Post після початку військових дій на Курщині, росіяни відклали зустріч з катарськими дипломатами, назвали дії України "ескалацією" та закликали "дати час" Росії для прийняття рішення. Натомість Україна висловила бажання провести зустріч, але в Катарі вважають, без Росії вона не буде корисною.

Україна не коментувала інформацію про можливі непрямі переговори з Росією за посередництвом Катару.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко випадково розкрив настрої Путіна. За словами керівника Центру протидії дезінформації, російський диктатор благає про мирні переговори.

Також "Коментарі" писали, що речниця МЗС РФ Марія Захарова висунула серйозні звинувачення Україні через бої в Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини