Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Загроза дуже висока»: стало відомо, коли росіяни можуть вдатися до нових ракетних атак, - ОК «Південь»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Загроза дуже висока»: стало відомо, коли росіяни можуть вдатися до нових ракетних атак, - ОК «Південь»

«Мета ворога – знищення української нації». Росія може обстріляти Україну ракетами, у будь-який момент, не чекаючи сакральних дат

26 квітня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі заявила речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

«Загроза дуже висока»: стало відомо, коли росіяни можуть вдатися до нових ракетних атак, - ОК «Південь»

Коли очікувати ймовірного масованого ракетного удару по Україні

На бойовому чергуванні у Чорному морі перебуває 13 російських кораблів, із двома надводними та підводними  ракетоносіями. Їх сумарний можливий залп – 24 "Калібри". Тож, таку ситуацію в оперативному командуванні "Південь" оцінюють як ту, що несе можливі ризики.

"Таку загрозу ракетної небезпеки ми розцінюємо як дуже високу. Навіть запас ракет, доведений до критичного мінімуму, може бути застосований ворогом по території України. Тому не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги", —  сказала Наталія Гуменюк.

До нових атак ворог може вдатися неочікувано, зауважила речниця оперативного командування "Південь".

"Не потрібно прив'язуватися до сакральних дат. Можливо, 1, 2 чи 9 травня стане для них знаковими. І в ці дні може відбутися старт такої атаки. Мета ворога – знищення української нації", – резюмувала експертка.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, на 640% більше, в порівнянні з попереднім роком: аналіз військових витрат в Україні у 2022 "Зайняла лідируючу позицію": витрати на армію в Україні у 2022 році склали 44 мільярди доларів, що на 640% більше, аніж у 2021.
Читайте також на сайті "Коментарі", як російські війська поводитимуться під час контрнаступу ЗСУ, — експерт Ворог панічно боїться будь-яких наступальних дій з боку української армії, тож загарбники можуть вдатися до чергового терору українців. Про це в Телеефірі розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.




 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини