Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як російські війська поводитимуться під час контрнаступу ЗСУ, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Як російські війська поводитимуться під час контрнаступу ЗСУ, - експерт

Ворог панічно боїться будь-яких наступальних дій з боку української армії, тож загарбники можуть вдатися до чергового терору українців

25 квітня 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пишуть "Коментарі".

Як російські війська поводитимуться під час контрнаступу ЗСУ, - експерт

Чого очікувати від загарбників під час контрнаступу

Мова іде про масовані ракетні удари по мирних містах, під час контрнаступу. На погляд експерта, уже незабаром ворог почне реагувати на майбутню небезпеку. Проте, поки-що розпочати терор, росіяни не можуть – через брак озброєння.

"Накопичувати до осені – це фактично ще 4–5 місяців, а якщо ми кажемо про контрнаступ, то всі його чекаємо навесні", – сказав Олександр Коваленко.

Водночас кількість ракет, яку загарбники можуть випустити по Україні є меншою, від тієї кількості, котру ворог може зібрати за 5 місяців.

Коваленко також зауважив: якщо контрнаступ ЗСУ буде вдалим та відбуватиметься динамічне звільнення українських територій, ворог тікатиме якомога далі від небезпеки.

Та як поводитиме себе російське командування – в принципі, спрогнозувати тяжко. Може статися і таке, що "зверху" віддадуть наказ про запуск ракет по Україні.

"Це може бути якась панічна рефлексія, але з мінімальним ефектом", – додав експерт.

Та, очікувати якихось нових кроків від росіян – не варто. Нічого іншого, окрім уже відомих нам методів, загарбники не застосують.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про, — "Це буде викликом": Зеленський зробив гучну заяву Глава української держави Володимир Зеленський заговорив про повноцінне повернення дітей за шкільні парти.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — на 640% більше, в порівнянні з попереднім роком: аналіз військових витрат в Україні у 2022. Результатами  вивчення військових витрат різних країн та нових рекордів у цьому руслі, поділилися у Стокгольмському інституті дослідження проблем миру (SIPRI).






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

retert

25 квітня 2023, 12:51

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини