Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загинув кожен шостий: подробиці масового знищення людей Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув кожен шостий: подробиці масового знищення людей Росією

Внаслідок ракетного удару Росії по селу Гроза Куп'янського району Харківської області загинуло 50 осіб

5 жовтня 2023, 17:19
Поділіться публікацією:

Внаслідок ракетного удару Росії по селу Гроза Куп'янського району Харківської області, де сьогодні Росія нанесла ракетний удар по магазину-кафе загинуло 50 осіб. Все населення села складало донедавна трохи більше 300 людей, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Про це повідомляють "Коментарі".

Загинув кожен шостий: подробиці масового знищення людей Росією

Наслідки влучання російської ракети. Фото - Харківська обласна прокуратура

В момент удару в кафе справляли поминки по одному з місцевих жителів. За даними міністра, серед загиблих 6-річна дитина, 7 осіб отримали травми. Під руїнами зруйнованих вщент магазину і кафе ще можуть бути люди, тож рятувальники, поліцейські та місцеві мешканці продовжують розбирати завали. 29 осіб з 50 загиблих — упізнано.

За даними Харківської ОДА, удар по селу Гроза став наймасовишим за кількістю жертв в Харківській області.

Коментуючи цей російський військовий злочин, президент України Володимир Зеленський заявив:

"Зараз із європейськими лідерами говоримо, зокрема, про посилення нашої ППО, зокрема, про посилення наших воїнів, зокрема, про те, щоб дати нашій країні захист від терору. А терористам – відповімо. Абсолютно справедливо. І потужно", — заявив Володимир Зеленський, який зараз перебуває в Іспанії.

Тим часом, військовий різко розкритикував відому блогерку. Український військовий відреагував на допомогу для ЗСУ популярної блогерки Юлії Верби.

Зеленський назвав рік, коли Росія знову піде в атаку, якщо заморозити війну. В мережу потрапило відео на якому чоловік говорить, що його нібито побили народні депутати просто по серед вулиці.

А в МВС назвали кількість військових, які зникли безвісти. Міністерство внутрішніх справ оприлюднили кількість цивільних та військових осіб, які вважаються зниклими безвісти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини