Головна Новини Суспільство Скандали Бійка за участю народного депутата у Києві: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка за участю народного депутата у Києві: подробиці

В мережу потрапило відео на якому чоловік говорить, що його нібито побили народні депутати просто по серед вулиці.

5 жовтня 2023, 14:45 comments4037
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережі шириться відео, на якому стверджується нібито народний депутат Артем Дмитрук побив чоловіка на вулиці у Києві. Сам депутат заперечує цю інформацію і говорить, що це невідомий напав на нього після перевірки кол-центру.

Бійка за участю народного депутата у Києві: подробиці

Народний депутат Артем Дмитрук нібито побив чоловіка у Києві. Фото з відкритих джерел

Нардеп Артем Дмитрук озвучив свою версію подій. Дмитрук пояснює, коли він та ще один депутат Олександр Куницький прибули на перевірку кол-центру, то близько 50 осіб почало тікати з будівлі. Далі депутати пішли вулицею, де і зустріли "спеціально виставленого молодого чоловіка". За словами Дмитрука чоловік почав "погані слова говорити, матюкатися в нашу сторону, обзивати", а коли Куницький почав знімати відео, то особа перейшла до агресивних дій.

"Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон з рук у Олександра, вкрав фактично, і почав з ним тікати", — розповів Дмитрук.

Крім того, Дмитрук заявив, що у чоловіка був ніж і він почав бігти з ним на нього.

"Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити у охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, в цього хлопця забрали ніж", — сказав народний депутат.

Далі Артем Дмитрук написав заяву у поліцію на чоловіка, який за його словами напав на депутатів та хотів забрати телефон.

Сам чоловік на відео розповідає іншу версію подій. За його словами спровокували бійку народні депутати.

"Почали мене знімати, штовхати, провокувати, говорити усілякі гадості на телефон, що я там щось виконую, десь працюю. Почалась штовханина… я вихватив телефон, але йому одразу віддав", — розповідає чоловік та додає, що його почали бити обидва депутати "Один мене завалив, а Дмитрук почав бити. Я встав, почав закриватись, а він мене бив далі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат закликав арештувати Арестовича.

Також "Коментарі" писали, що військовий різко розкритикував скандально відому блогерку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

кум

6 жовтня 2023, 12:07

На фронт, засранця бородатого, хай там своїми клешнями помахає, бидло!

Партия 5.10

6 жовтня 2023, 01:19

Этих тварей депутан вообще надо уничтожать как бешенных зверей, очень жаль, что пострадал обычный гражданин, а эти суки целы и невредимы и вообще остались живы. Каждый мертвый депутан это благо для Украины, пора вырезать эту сволочь !

Ukr

5 жовтня 2023, 23:47

эта бородатая земразина ,давно напрашивается это ватник с прорашискими взглядами уже как то с ним были сканадалы, но ведать эта зегнида еще не встретила кто ему отак ответ

ufo

5 жовтня 2023, 19:41

Я вот не совсем понял, а каким образом депутат приехал на проверку колл-центра? У него есть полномочия проводить какие-то проверки? ВР - это, вроде бы, законодательный орган, а не правоохранительный? А вообще, засветился в каком-нибудь скандале - сложил полномочия и до свидания.

Андрій

5 жовтня 2023, 17:13

Куницький, маючи паспорт Ізраілю,якимось чином став депутатом від СН. Під час повномасштабного вторгнення орків фотограіував наші блок-пости,за що був затриманий. Напередодні повномасштабного вторгнення орків 6 разів їздив на територію РФ. Питання: "Цей депутатдійсно від України? "

Дмитро

5 жовтня 2023, 14:19

Цікаво, бо на відео той мужик стоїть просто. А цим підарам скоріше за все не дали кришувати той кол центр, тому зігнали злість на рандомному тіпу.


Новини