Головна Новини Суспільство Скандали Народний депутат закликав арештувати Арестовича: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний депутат закликав арештувати Арестовича: яка причина

Нардеп Олег Дунда заявив, що Арестович наговорив на не одну кримінальну справу на Форумі вільної Росії.

3 жовтня 2023, 10:45 comments1855
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Олег Дунда розповів, що під час відвідин Форуму вільної Росії був присутній на виступі Олексія Арестовича, який за словами народного депутата говорив про "величність Російської імперії та російського народу". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Еспресо".

Народний депутат закликав арештувати Арестовича: яка причина

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Дунда заявив, що під час виступу в Естонії колишній радник президента Олексій Арестович "намагався бути більшим росіянином, ніж самі росіяни".

"Фактично, зі слів Арестовича, я слухав велику шану величності Російської імперії та величного російського народу", — повідомляє народний депутат.

Олег Дунда вказує, що слова Арестовича були подібні до пропагандистської статті Путіна 2021 року "про історичну єдність росіян та українців". У нардепа склалось враження, що Олексій Арестович втратив відчуття Батьківщини та виступає з передвиборчою промовою на посаду президента Росії. У підсумку Олег Дунда закликав правоохоронні звернути увагу на виступ Арестовича.

"І я дуже хотів би, щоб наші правоохоронні органи також з цим ознайомились. Оскільки, після повернення до України, Арестовичу єдиний шлях до буцегарні", — сказав Дунда.

Форум вільної Росії — це незалежна платформа для російської опозиції, де відбуваються обговорення проблем політики у Росії та можливі сценарїї виходу з них. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на популярного блогера Олексія Арестовича подали заяву до СБУ за виправдання російської агресії.

Також "Коментарі" писали про колишнього радника Зеленського, який різко критикує українську владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини