Головна Новини Суспільство Скандали Колишній радник Зеленського різко критикує українську владу
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній радник Зеленського різко критикує українську владу

Популярний політичний і військовий оглядач Олексій Арестович відреагував на дії української влади через продовження заборони на імпорт українського зерна з боку Польщі.

21 вересня 2023, 11:05 comments2116
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович відреагував на зернову кризу, яка відбувається між Польщею та Україною. Політичний і військовий оглядач заявив, що українська владає займається власним самогубством.

Колишній радник Зеленського різко критикує українську владу

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Генеральній асамблеї ООН розкритикував країни, які продовжують заборону на українське зерно та наголосив, що такі дії грають на руку Кремля. Заяви президента викликали бурхливу критику у Польщі, де викликали для пояснень українсько гопосла.

Крім Польщі, Зеленського та його команду також розкритикували й в Україні.

"Я думаю, що ми не доопрацьовуємо. Потрібно оголосити Польщі війну. Отак буде дуже схоже на 100 років тому. Щоправда, і кінець буде той самий, але, мабуть, нам цього дуже хочеться", — іронізує Арестович.

Український блогер вважає, що "кожна влада в Україні починає по-різному", однак на думку Арестовича всі закінчують однаково – "політичним самогубством". Політичний оглядач вважає, що такими кроками українська влада може призвести до руйнації.

"Отримавши історичний шанс, влада не знає, як ними розпорядитися і починає педалювати єдиний інстинкт, який у них залишається — потяг до смерті", — критикує дії України Олексій Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крім Польщі, Україна може втратити ще одного союзника в Європі через вибори.

Також "Коментарі" писали про польського депутата, який виставив рахунок для України за допомогу Польщі у війні проти російського повномасштабного вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 вересня 2023, 10:32

Тривала війна - програна війна! Вроджена здатність неонацизму до розкрадання і занепаду. Агробариги і корумпована юдейська влада розуміють що програли, поспішають якомога швидше вивести все цінне з України. Цікаво, що на Росії юдеї залишиться у пошані це вони допомогли знищити Україну.


Новини