Головна Новини Суспільство Скандали На Арестовича подали заяву до СБУ за виправдання російської агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

На Арестовича подали заяву до СБУ за виправдання російської агресії

Блогер подав заяву на Арестовича до СБУ через його слова про те, що у росіян є виправдання йти на війну і вбивати українців.

17 серпня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На Арестовича подали заяву до СБУ за виправдання російської агресії

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Український блогер Олександр Нотевський повідомив, що написав заяву до Служби безпеки України на колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича. Причиною такого рішення є слова Арестовича про те, що українці дозволили "розлюднити росіян". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Нотевського.

Олександр Нотевський пригадав, що на початку серпня Олексій Арестович під час інтерв’ю з Юлією Латиніною сказав, що "головне, що ми зробили – це коли дозволили собі розлюднити росіян. Це головна наша помилка". Таким чином Арестович вважає, що українці дали росіянам "чудову мотивацію воювати" проти України.

Нотевський стверджує, що слова Олексія Арестовича можуть мати ознаки виправдання російського вторгнення в Україну. Згідно зі статтею 436-2.1 КК виправдання чи визнання правомірними дії РФ проти України караються на строк до 3 років позбавлення волі.

"Чувак заявив, що ми своїми образами росіян спровокували мобіків йти на війну і в них є виправдання своїх дій — він має захистити сім‘ю від кровожерливого хохла", — коротко пояснює ситуацію Олександр Нотевський.

Колишній радник ОП Олексій Арестович наразі не прокоментував ситуації з заявою на нього до СБУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян.

Також "Коментарі" писали, що українські лідери суспільної думки розкритикували Арестовича через його скандальні заяви про українців. Зокрема критично висловився Сергій Стерненко, Дмитро Казанський та інші громадські діячі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 серпня 2023, 08:46

Неонацистське зло відкриває нове полювання на відьом. З країною за 33 роки вийшло тільки розікрасти і обдурювати одне одного, треба ж знайти виправдання і винуватих.


Новини