Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загибель особого складу 128 бригади підтвердило Міноборони: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Загибель особого складу 128 бригади підтвердило Міноборони: подробиці

Окупант ударив по скупченню українських військових ракетою "Іскандер-М"

5 листопада 2023, 00:08 comments13890
Поділіться публікацією:

3 листопада окупанти влучили ракетою "Іскандер-М" по скупченню особового складу військовослужбовців 128 гірсько-штурмової бригади. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявили в управлінні статегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ у відповідь на численні публікації у соціальних мережах.

Загибель особого складу 128 бригади підтвердило Міноборони: подробиці

Місце влучання

Факт трагедії підтвердили голова Закарпатської ОВА та міністр оборони України Рустем Умєров.

"Співчуваю родинам загиблих воїнів зі 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Доручаю Головній інспекції Міністерства оборони провести повну перевірку за фактом цієї трагедії. Наш ворог — підступний терорист. Маємо докласти всіх зусиль, щоб захистити наших людей та дати всі чесні відповіді рідним і близьким загиблих воїнів", — написав міністр на своїй сторінці в Фейсбук.

Закарпатський очільник закликав всіх мешканців області у наступні кілька днів утриматися від будь-яких розважальних заходів, натомість — "відвідати храми, помолитися за наших захисників".

За даними військових та блогерів, які перші почали оприлюднювати інформацію про трагедію, в одному з прифронтових сіл Запорізької області керівництво зібрало особовий склад для урочистого нагорождення до дня артилериста. Рашисти вдарили по скупченню. В соціальних мережах називають цифру в 28 загиблих, також стверджують, що командир бригади дивом вцілив, бо запізнився на декілька хвилин на урочистості.

Окрім, військових 128 бригади, постраждали бійці іншого формування, а також цивільні.

Тим часом, у Зеленського заперечили Арестовичу

ЗСУ вразили російський корабель, здатний запускати "Калібри".

А експерти склали Топ 5 акцій технологічних компаній з найбільшим потенціалом росту.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петро

5 листопада 2023, 08:31

Чем больше в армии дубов тем крепче наша оборона.А без идиотских построений НАЧАЛЬСТВУ ВЕЛИКОМУ можно солдат было наградить этим побрякушками.Может пора головой думать что идет война и жизни людей дороже всех этих орденков и медалек.


Новини