Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загарбники запровадили "особливий режим" в'їзду та виїзду на окуповану Херсонщину: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Загарбники запровадили "особливий режим" в'їзду та виїзду на окуповану Херсонщину: що відбувається

Згідно з "указом" Аксьонова, режим пропуску на півночі Криму "прирівнюється до режиму пропуску через держкордон Росії"

25 січня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

Окупаційна влада Криму запровадила "особливий режим" в'їзду та виїзду на кордоні між півостровом та окупованою Херсонщиною. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє сайт "Крим.Реалії", з посиланням на "указ" призначеного Росією глави окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Загарбники запровадили "особливий режим" в'їзду та виїзду на окуповану Херсонщину: що відбувається

Кордон Криму з Херсонщиною. Фото: з відкритих джерел

Згідно з "указом" Аксьонова, режим пропуску на півночі Криму "прирівнюється до режиму пропуску через держкордон Росії". Місцями перетину адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю визначено автомобільні пункти пропуску "Армянськ", "Перекоп", "Джанкой", залізничні пункти пропуску "Армянськ" і "Джанкой".

"Встановити, що перетин адміністративного кордону між Республікою Крим та Херсонською областю здійснюється за наявності: у іноземних громадян або осіб без громадянства — дійсного документа, що засвідчує особу та визнаного відповідно до міжнародних договорів Російською Федерацією в цій якості", — йдеться у повідомленні.

Згідно з документом, військові колони пересуватимуться спеціально виділеними дорогами за погодженням з Прикордонним управлінням російської ФСБ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в інтерв'ю The Economist президент Володимир Зеленський заявив, що у 2024 році Крим та пов'язана з ним битва у Чорному морі стануть центром тяжкості війни. Чи справді Крим та Чорне море стануть центром війни у 2024 році? Що стане головним сигналом, що Україна серйозно взялася за Крим? Видання "Коментарі" розбиралося у цій темі, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – партизани розповіли, до чого окупанти посилено готуються у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини