Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загарбники оголосили термінову "евакуацію з робочих місць" у Новій Каховці: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Загарбники оголосили термінову "евакуацію з робочих місць" у Новій Каховці: яка причина

У Новій Каховці російські окупанти всерйоз стривожені через атаку ЗСУ

29 серпня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

В окупованій Новій Каховці на Херсонщині 29 серпня оголосили "евакуацію з робочих місць". Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Загарбники оголосили термінову "евакуацію з робочих місць" у Новій Каховці: яка причина

Нова Каховка. Фото: з відкритих джерел

Російські окупанти заявляють, що Збройні сили України завдають ударів по місту, у тому числі із реактивних систем залпового вогню HIMARS.

За інформацією російських ЗМІ, мешканці міста перебувають у бомбосховищах, не перестає працювати сигнал повітряної тривоги.

Варто нагадати, що 29 серпня оперативне командування "Південь" підтвердило, що українські війська прорвали першу лінію оборони росіян у Херсонській області. Збройні сили України 29 серпня завдали удару по Бериславському машинобудівному заводу в Херсонській області, куди окупанти стягнули техніку та живу силу.                                                                                                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час свого звернення, в останню неділю літа, коли святкується День шахтаря та дні низки міст Донбасу, включаючи тимчасово окупований Донецьк, президент України Володимир Зеленський наголосив, що наша країна пам'ятає про всі окуповані міста та люди, живуть там. Він запевнив, що Україна обов’язково поверне свої території. Включно з Кримом. Які є сценарії такого повернення? Які умови мають скластися для цього? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – Міноборони України звернулося до українців в окупації з важливим проханням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини