Головна Новини Суспільство Війна з Росією За підсумками війни у Зеленського пропонують позбавити Росію її головного козиря
commentss НОВИНИ Всі новини

За підсумками війни у Зеленського пропонують позбавити Росію її головного козиря

В Офісі президента України вважають, що питання ядерного потенціалу Росії необхідно порушити під час майбутнього трибуналу

23 березня 2023, 16:12 comments1552
Поділіться публікацією:

Питання ядерного потенціалу Росії необхідно порушити під час майбутнього трибуналу. Країни, які вважають нормальним шантажувати світ зброєю масового знищення – не повинні бути частиною системи стримування. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку у себе в Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

За підсумками війни у Зеленського пропонують позбавити Росію її головного козиря

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Доцільність залишення 2-го ядерного потенціалу в РФ після війни — це питання для майбутнього спеціального трибуналу та переговорів. Світова система безпеки зміниться. Держава і режим, що шантажують людство ядерною зброєю, не можуть бути частиною системи стримування", — написав Подоляк.

Зазначимо, раніше Михайло Подоляк звернувся до російської опозиції , до представників потенційних "протестних рухів" у Росії із закликом починати активно заявляти про себе, адже своїм рішенням МКС чітко окреслив нову позицію: Путін – військовий злочинець, і тому не має легітимності.                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — заступник голови Ради Безпеки РФ, екс-президент Дмитро Медведєв пригрозив війною тим країнам, які намагатимуться заарештувати російського президента Володимира Путіна в рамках ордера, виданого Міжнародним кримінальним судом (МКС). У свою чергу, у США зазначили, що будь-яка європейська країна, яка ратифікувала Римський статут (статут МКС), має повне право заарештувати Путіна. Про що говорять ці російські та американські заяви? Як ситуація з ордером "для Путіна" може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

23 березня 2023, 16:29

Тепер не тільки пуйло не зможе вилізти з бункера, а і його двійники, не зможуть нікуди поїхати. Але навіть якщо і поїдуть до якоїсь країни, що не підписала римський статут, то ті хто буде з ним зустрічатись, стануть так само токсичними як воно.


Новини