Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО)

Відомо про одного загиблого та двох поранених

31 липня 2022, 11:00 comments1033
Поділіться публікацією:

Внаслідок масованого обстрілу Миколаєва загинула одна людина. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО)

Обстріл Миколаєва. Фото: "Преступности.Нет"

"Вночі, 31 липня, після 01:00 та вранці близько 05:00 Миколаїв зазнав масованих обстрілів. Попередньо, одна людина загинула, дві – отримали поранення. Внаслідок обстрілів пошкоджено низку об'єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, дві установи освіти та СТО. Також пошкоджені житлові будинки. На місцях прильотів виникло кілька пожеж – спалахнула двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарські будівлі. Детальна інформація уточнюється", — повідомив Віталій Кім.

Також сумну новину повідомив у себе в телеграмі нардеп Олексій Гончаренко, За його інформацією, в результаті обстрілу загинув Герой України, власник однієї з найбільших компаній України "Нібулон" Олексій Вадатурський та його дружина.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сенкевич назвав сьогоднішній обстріл найпотужнішим за весь час війни. За словами Сенкевича, вибухи в місті, у тому числі від касетних снарядів, почали лунати з початку тривоги, а в місцях влучень почалися пожежі.

"Зруйновано низку об'єктів, пошкоджено житлові будинки. На місцях прильотів виникла низка пожеж. Працюють рятувальники. Збираємо докладну інформацію", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після удару по штабу Чорноморського флоту в РФ скасували "гуляння" (ФОТО)

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь та схід прибув десант "Єдиної Росії".

З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО) - фото 2

З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО) - фото 3

З'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва (ФОТО) - фото 4




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини