Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилася реакція ЗСУ на удар по штабу Чорноморського флоту у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція ЗСУ на удар по штабу Чорноморського флоту у Криму

Юрій Ігнат, говорячи про вибухи у Севастополі, зазначив, що росіянам неспокійно у Криму

22 вересня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Російським окупантам дуже неспокійно у Криму, який вони захопили. Про це свідчать сьогоднішні вибухи у Севастополі. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

З'явилася реакція ЗСУ на удар по штабу Чорноморського флоту у Криму

Юрій Ігнат. Фото: mil.in.ua

"Я не можу, на жаль, коментувати ці речі ("приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ – ред.). Я думаю, ті, хто може, прокоментують пізніше, тому що і напередодні, і під час, і навіть після операцій, які успішно проводять Сили оборони, потрібна певна тиша. Агентура ворожа не спить", — сказав Юрій Ігнат.

Спікер додав, що у Криму вже досить неспокійно для окупантів, особливо протягом останнього тижня.

"Усі сили оборони, всі служби, які працюють спільно, роблять все для того, щоб окупантам було неспокійно (Ред. – у Криму). Таким чином Сили оборони роблять фразу "Не хочеться їхати з Криму" знаковою для всіх", — наголосив Ігнат.

Зазначимо, сьогодні так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту, до місця удару вирушила велика кількість швидких.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини