Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилась реакція Пентагона на атаку дронів по російських суднах в Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилась реакція Пентагона на атаку дронів по російських суднах в Чорному морі

Пентагон реагує на атаки морських безпілотників по російських кораблях у Чорному морі.

8 серпня 2023, 14:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Міноборони США прокоментували ситуацію з приводу атаки надводними безпілотниками російського десантного корабля "Оленегорський горняк" та танкера SIG. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

З'явилась реакція Пентагона на атаку дронів по російських суднах в Чорному морі

Речник Пентагона генерал Патрік Райдер. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу у Міністерстві оборони США речник Пентагона генерал Патрік Райдер відреагував на події в Чорному моря, які відбулись у кінці минулого тижня. Райдер заявив, що Сполучені Штати не будуть коментувати українські військові операції.

"Нехай про це говорять вони. Я скажу ще раз, що ми визнаємо, що Україна зараз перебуває в осередку боротьби з окупантами", — сказав американський генерал Патрік Райдер.

Речник Пентагону також розповів, що США й надалі продовжують надавати Україні безпекову допомогу для протистояння з російськими військовими під час контрнаступу та для захисту власних територій.

Нагадаймо, що 4 серпня у Чорному морі був атакований морськими дронами російський танкер SIG, а в ніч на 5 серпня завданий удар по кораблю "Оленегорський горняк". Ці події викликали бурхливу реакцію речниці МЗС РФ Марії Захарової, яка заявила про "варварський вчинок" та зазначила, що всі причетні будуть покарані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Інститут вивчення війни, який вважає, що удари по російських кораблях — це широкий план дій для майбутніх українських операцій.

Також "Коментарі" писали про речницю ОК Південь Наталію Гуменюк, яка розповіла про "невеличку паніку" росіян у Чорному морі після атаки безпілотників по російських кораблях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини