Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захарова пригрозила Україні після ударів по російському нафтовому танкеру
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила Україні після ударів по російському нафтовому танкеру

З'явилась реакція речниці МЗС РФ Марії Захарової на напад морських дронів по російських кораблях.

6 серпня 2023, 09:15 comments1835
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що напад України на російський нафтовий танкер SIG "не залишиться без відповіді". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова пригрозила Україні після ударів по російському нафтовому танкеру

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Ввечері, 5 серпня Марія Захарова виступила на пресконференції у Москві, де відреагувала на удари морських безпілотників по російському танкеру. Речниця МЗС РФ звинуватила Україну, заявивши, що Київ здійснив теракт "з використанням нових терористичних методів". Крім того, представниця МЗС РФ пригрозила у своїй промові.

"Подібним варварським акціям не може бути виправдання, вони не залишаться без відповіді, їх автори та виконавці неминуче понесуть покарання", — заявила Захарова.

Марія Захарова закликала країни Заходу та міжнародні організації засудити українські дії, які були зосереджені на атаку танкера SIG. За словами речниці Міністерства закордонних справ Росії напад на російський танкер загрожував життю екіпажу та міг створити масштабну екокатастрофу.

Нагадаймо, що керівник СБУ Василь Малюк відреагував на атаки по Кримському мосту та російським кораблям. Малюк заявив, що це законні ціла, адже вони знаходяться в акваторії України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Інститут вивчення війни зауважив, що удар по танкеру відбувся у машинне відділення. Таким чином українські військові вивели з ладу корабель, але не завдали значних екологічних збитків.

Також "Коментарі" писав про те, як Україна поверне Крим: план у три етапи. Головне завдання України — це заблокувати півострів та змусити Росію вивести свої війська з Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини