Головна Новини Суспільство Війна з Росією З яких напрямків фронту Росія перекидає свої війська в Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

З яких напрямків фронту Росія перекидає свої війська в Курську область

Росіяни не збираються виводити свої війська з надважливих напрямків фронту для перекидання в Курську область.

22 серпня 2024, 09:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Одна з можливих причин початку наступу на територію Росії та боїв у Курській області – це спроба відтягнути частину армії РФ з ліній фронту в Україні. Аналітичний ресурс DeepState вказав на можливі напрямки з яких Кремль може перекинути своїх військових.

З яких напрямків фронту Росія перекидає свої війська в Курську область

Перекидання російських військ у Курську область. Фото з відкритих джерел

Кринки. Українські військові мали плацдарм у районі Кринок на лівобережжі Херсонщини, але зараз немає сенсу росіянам утримувати там стільки підрозділів, тож ворог перекидає сили на Курщину. 

Роботине. В районі Роботиного росіяни зосередили певні сили, щоб зрізати "виступ" більше для інформаційної пропаганди, ніж для стратегічно цінності. Але зараз цей район втратив свою активність, а Росія може перекинути війська у Курську область. 

Луганщина/східні кордони Харківщини. Як вказує ресурс DeepState на цьому напрямку росіяни зосередили суттєву концентрацію військ, як поблизу фронту, так і вглибині територій РФ. Крім того, цей район перебуває недалеко від Курської області, що дає можливість оперативно перекидати війська. Це підтверджується й тим, що бійці 77 бригади повідомляли про зменшення інтенсивності боїв в районі Стельмахівки.

З яких напрямків фронту Росія перекидає свої війська в Курську область - фото 2

З яких регіонів Росія може перекинути свої війська у Курську область 

Північні кордони Харківщини/Бєлгород. Росія не виконала поставлені задачі в цьому регіоні, однак вона зосередила тут потужне угрупування своїх військ. Це найближчий регіон, звідки Кремль може перекидати свої сили.

"Покровськ, Мирноград, Торецьк — це надважливі цілі в тому районі, якими ворог точно не буде жертвувати, враховуючи те, що ми не можемо стабілізувати там ситуацію. У ворога там величезна концентрація сил, ще до початку подій на Курщині кацапи підтягнули туди резерви, адже почали отримувати успіхи в просуванні, і навіть, якщо відбудеться зняття якоїсь бригади, навряд це дуже сильно відчується в процесі боїв", — вказують аналітики DeepState.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що говорять військові про вивід російських військ з України для їх передислокації в Курську область.

Також "Коментарі" писали про те, чи зможе російська армія витіснити українські сили з Курської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини