Головна Новини Суспільство Війна з Росією З Донецької області примусово евакуюють дітей: Мінреінтеграції говорить про 4 населені пункти
commentss НОВИНИ Всі новини

З Донецької області примусово евакуюють дітей: Мінреінтеграції говорить про 4 населені пункти

Учасники Коордштабу одноголосно підтримали проведення примусової евакуації дітей

8 березня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:

Через ситуацію з безпекою у чотирьох населених пунктах Донецької області запровадили примусову евакуацію дітей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

З Донецької області примусово евакуюють дітей: Мінреінтеграції говорить про 4 населені пункти

Донецька область. Фото: із відкритих джерел

"Учасники Коордштабу одноголосно підтримали проведення примусової евакуації дітей з їхніми батьками чи іншими законними представниками окремих населених пунктів Донецької області", – повідомляє Мінреінтеграції.

Зазначається, що загалом планують евакуювати 28 дітей.

Мінреінтеграції зазначає, що евакуйованих дітей разом із супроводжуючими особами забезпечать безкоштовним притулком у більш безпечних регіонах, фінансовою та гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо. Евакуація здійснюється безкоштовно.

"Для попереднього запису необхідно зателефонувати на гарячу лінію Донецької ОВА з питань проведення евакуації за номером: 0 800 408 911. Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або написати нам у месенджері WhatsApp/Tele 096) 078-84-33", — зазначили у міністерстві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — литовська військова розвідка оцінює, що Росія матиме достатньо ресурсів для ведення війни проти України з нинішньою інтенсивністю, ймовірно щонайменше два роки.                                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи вистачить у Росії "м'яса" ще на два роки війни: куди ворог переміщає свої сили з-під Авдіївки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини