Головна Новини Суспільство Війна з Росією З будівлі Херсонської ОДА знято російський прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

З будівлі Херсонської ОДА знято російський прапор

У місцевих пабликах вже з'явилися фото Херсонської ОДА без російського триколору

3 листопада 2022, 11:24 comments4310
Поділіться публікацією:

Як повідомляє видання "Коментарі", місцеві паблики публікують фото з будівлі адміністрації в Херсоні, з якої зняли російський прапор.

З будівлі Херсонської ОДА знято російський прапор

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Варто зазначити, що раніше призначений РФ "заступник губернатора" Херсонської області Кирило Стремоусов заявив, що російські війська йдуть на лівий берег Дніпра і ті люди, які не встигли перебратися з Херсона, мають максимально швидко евакуюватися.

Колаборант також додав, що вже оголошено евакуацію та лівобережну частину Херсонської області. За його словами, йдеться про 15-кілометрову зону.                                                                                     

У свою чергу, у ВСУ неодноразово заявляли, що українська армія продовжує планомірно просуватися на півдні України, звільняючи свої землі. При цьому в Генштабі ВСУ зазначили, що подробиці поки не оголошуватимуть, підтвердивши, що операція з деокупації триває.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повертається до зернової угоди: російський диктатор Володимир Путін розповів про отримані "гарантії" від України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер та п'ятницю у Німеччині відбудеться зустріч представників зовнішньополітичних відомств країн G7. Головними питаннями на порядку денному будуть Україна та російська агресія, ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні. Які очікування від цієї зустрічі? Чи варто розраховувати на якісь проривні рішення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – зруйновано основний штаб росіян у Мелітополі: подробиці удару ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини