Головна Новини Суспільство Війна з Росією З Авдіївки евакуюють комунальників, відключать мобільний зв'язок: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

З Авдіївки евакуюють комунальників, відключать мобільний зв'язок: у чому причина

Російська армія продовжує наступати на Авдіївку

27 березня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

З Авдіївки Донецької області, де продовжуються активні бойові дії, буде евакуйовано працівників комунальних служб. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

З Авдіївки евакуюють комунальників, відключать мобільний зв'язок: у чому причина

Авдіївка. Фото: з відкритих джерел

Варто відзначити, що все більше підстав вважати, що Авдіївка може перетворитися на другий Бахмут. Саме на цьому напрямку йдуть найзапекліші бої. Росіяни після серії безуспішних спроб повністю окупувати Бахмут, кинули основні сили та ресурси саме на цей напрямок. Українські захисники поки що триматимуть оборону. Але з кожним днем це стає все складнішим.

"Шкода це визнавати, але Авдіївка все більше стає схожою на територію з постапокаліптичних фільмів або... на зовсім зруйновану рашистами Мар'їнку... Тому прийнято непросте рішення про евакуацію з Авдіївки решти наших героїв – комунальників, які хоч якось намагалися підтримувати чистоту та життєдіяльність міста”, – написав Віталій Барабаш.

За його словами, перебувати в Авдіївці небезпечно. До того ж, зазначив голова міської військової адміністрації, незабаром у місті не працюватиме мобільний зв'язок. На такий крок влада піде вимушено, бо сьогодні в місті залишилися в основному ті громадяни, які чекають на "російський світ" і здають позиції ЗСУ окупантам, передаючи координати по телефону.

"Не буде можливості заряджати телефон, тому що пару днів — і не буде кому обслуговувати генератори, запускати мобільну вишку", — заявив Барабаш.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки тижня: що було у центрі уваги – як це вплине на майбутнє України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, хто сьогодні контролює Бахмут і де проходить лінія фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини