Головна Новини Суспільство Війна з Росією Яку роль у війні відіграє Пригожин та хто він для Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку роль у війні відіграє Пригожин та хто він для Путіна

Для переважної більшості російської еліти Пригожин – чужорідний елемент. Проте, диктатор Путін не дасть «з’їсти» ватажка ПВК «Вагнера». Таку думку в Телеефірі висловив російський опозиційний політик Дмитро Гудков, пишуть «Коментарі»

11 квітня 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Як переконаний Гудков, вчинки Пригожина не схвалює "верхівка" російської еліти, адже він є жорстокою людиною, здатною у майбутньому на вбивства, провокації та посягання на чуже майно. Його бойовики сьогодні чинять безсовісні вчинки, на кшталт страти кувалдою чи вдавання до публічних суперечок й  наїздів на мільйонерів, чи керівників міноборони.

Яку роль у війні відіграє Пригожин та хто він для Путіна

Пригожин як маріонетка у руках Путіна

Проте, ватажка ПВК "Вагнера" не так легко позбутися. Він під "крилом" Путіна. А йому "на руку" конфлікти між групами еліт.

"Путін не дасть кінцево "з'їсти" Пригожина. Бо він за війну "усіх проти всіх". Коли різні групи еліт борються між собою, то один одного послабляють", — зауважує опозиційний політик.

Таким чином, російський президент, має вигляд лідера, додає Гудков.

"Також у такому випадку не формується жодна серйозна політична фігура, яка могла б замінити Путіна",–  каже політик.

Також, Гудков переконаний, що ватажок ПВК "Вагнера" не сяде у крісло президента країни-агресорки, адже він позбавлений електорального потенціалу.   Пригожин вигідний і тим, що "за першим же дзвінком" може накинутися на владців міноборони. Що, так би мовити, заважає зміцнитися військовим, й скинути з "престолу" Путіна.

Як писали "Коментарі", Пригожин оцінив міць ЗСУ для контрнаступу та спрогнозував його терміни. Українська сторона, озвучену Пригожиним, інформацію не підтверджувала і не коментувала.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, кувалда від Пригожина та пісня чеченського барда: у Росії поховали пропагандиста Татарського. Справжнє ім'я Владлена Татарського — Максим Фомін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини