Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин оцінив міць ЗСУ для контрнаступу та спрогнозував його терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин оцінив міць ЗСУ для контрнаступу та спрогнозував його терміни

Українська сторона, озвучену Пригожіним, інформацію не підтверджувала і не коментувала

10 квітня 2023, 10:55 comments1760
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", засновник та ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин повідомив, що Україна нібито мобілізувала до 400 тисяч осіб особового складу для майбутнього контрнаступу. На думку "путінського кухаря", ЗСУ перейдуть в атаку приблизно за тиждень.

Пригожин оцінив міць ЗСУ для контрнаступу та спрогнозував його терміни

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Такими відомостями керівник найманців поділився під час зустрічі з Кібер Фронт Z, російською групою так званих активістів.

"За тиждень орієнтовно українці мають розпочати наступ. Зараз вони поки не починають — чекають, коли остаточно просохне ґрунт. Можливо, чекають додаткові "прибамбаси" — ракети, бронетехніку. У них зібрано 200, за деякими джерелами, до 400 тисяч особового складу" , — Заявив Пригожин.

Ватажок ПВК "Вагнера" заявив, що ВСУ не можна недооцінювати. Він також поскаржився, що росіяни вже досить тривалий час зазнають дефіциту боєприпасів на фронті. А ще Пригожин запропонував закрити кордони Брянської, Курської та Білгородської областей.

Окремо ватажок "вагнерівців" розкритикував російські пропагандистські ЗМІ, які, на його думку, намагаються нехай пилюка в очі звичайних росіян, розповідаючи про перемоги російської армії на фронті, але насправді треба не втрачати пильності, бо українська армія сьогодні дуже сильна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атаки дронами та ракетами українською енергосистемою: як краще підготувати новий опалювальний сезон.                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, яке завдання Путіна Міноборони РФ провалило цієї зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини