Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якщо США не допоможуть. Зеленський налякав тим, що станеться з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо США не допоможуть. Зеленський налякав тим, що станеться з Україною

Президент Володимир Зеленський у коментарі Fox News налякав песимістичним прогнозом того, що станеться з Україною, якщо вона не отримає допомоги від США. За його словами, країна і далі втрачатиме людей

22 лютого 2024, 17:42 comments4264
Поділіться публікацією:

Як повідомив Володимир Зеленський допомога від Сполучених Штатів має вирішальне значення у боротьбі України з російським загарбником. За його словами, він розчарований тими процесами, що відбуваються у Вашингтоні, зокрема, бюрократією та браком зброї.

Якщо США не допоможуть. Зеленський налякав тим, що станеться з Україною

Володимир Зеленський

При цьому, як підкреслює видання, Зеленський розуміє, що підтримка України у Конгресі знизилася. За його словами, деякі конгресмени начебто хвилюються чи є сенс в підтримці України, якщо незрозуміло, коли може завершитися війна.

Разом з тим, президент України вважає, якщо країна отримає допомогу від США, то ЗСУ зможуть відкинути російських окупантів зі своїх територій. І після цього, маючи сильну позицію, можна розпочинати перемовини із агресором.

При цьому Зеленський додав, що Україна зараз треба вижити, і знайти паралельні кроки, які допоможуть у цьому. В той же час очільник держави додав, що без допомоги країна і далі втрачатиме своїх захисників на фронті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, якщо Україна не отримає допомогу від США, або отримає у меншому розмірі, то змушена буде оголосити додаткову мобілізацію. Брак зброї будуть компенсувати людьми, яких відправлять на фронт.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх розповіла, що Україна змушена буде робити дуже складний вибір щодо захисту своїх територій, якщо вона не отримає допомогу від США у розмірі 60 млрд дол. За словами Сабріни Сінгх, якщо Сенат США не прийме рішення про виділення допомоги Україні, то Пентагон не зможе надати Україні допомогу, яка їй критично необхідна. Як підкреслила заступниця речника Міноборони, якщо допомоги не буде, в Україні опиняться перед дуже складним вибором щодо своїх територій, адже требу буде думати над тим, які території вона здатна захистити, а які – ні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини