Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якщо допомоги не буде. В Пентагоні розповіли, який важки вибір треба буде зробити Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо допомоги не буде. В Пентагоні розповіли, який важки вибір треба буде зробити Україні

Заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх розповіла, що Україна змушена буде робити дуже складний вибір щодо захисту своїх територій, якщо вона не отримає допомогу від США у розмірі 60 млрд дол., передає портал «Коментарі»

21 лютого 2024, 13:31
Поділіться публікацією:

За словами Сабріни Сінгх, якщо Сенат США не прийме рішення про виділення допомоги Україні, то Пентагон не зможе надати Україні допомогу, яка їй критично необхідна.

Якщо допомоги не буде. В Пентагоні розповіли, який важки вибір треба буде зробити Україні

Сабріна Сінгх

Як підкреслила заступниця речника Міноборони, якщо допомоги не буде, в Україні опиняться перед дуже складним вибором щодо своїх територій.

"Україні доведеться зробити вибір і прийняти рішення про те, які міста, які селища вони можуть утримувати з тим, що у них є і які партнери можуть продовжувати постачати їх",
- сказала Сінгх.

Окрім того, вона прокоментувала вихід Сил оборони України з Авдіївки, підкресливши, що це був стратегічний вихід, покликаний зберегти артилерію та боєприпаси. При цьому Сінгх відмовилася говорити, яке українське місто ЗСУ можуть втратити після Авдіївки. Разом з тим вона додала, що Сили оборони кожен день борються за кожен метр своїх територій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що на думку військового оглядача Олександра Коваленка, Україні гостро бракує снарядів, без яких не можна вести ні ефективні оборонні, ні наступальні операції. Експерт також порахував, скільки снарядів потрібно Україні, щоби вести ефективну оборону своїх територій.

Окрім того, портал "Коментарі" розповідав, що на думку Ігоря Романенка, війна з Росією може продовжуватися ще два-три роки. Все буде залежати від допомоги Заходу, який наразі допомагає Україні рівно настільки, щоб вона не програла Росії. Разом з тим, додав експерт, через кілька місяців стане зрозуміло, яку стратегію оберуть партнери нашої країни. У будь-якому разі, додав він, все це точно матиме наслідки на те, що відбуватиметься на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини