Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арахамія про допомогу від США: Менше грошей, більше людей на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія про допомогу від США: Менше грошей, більше людей на фронті

Відсутність допомоги від США вплине на кожного українця. Як відзначив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія перекривати брак коштів будуть посиленою мобілізацією, передає портал «Коментарі"

22 лютого 2024, 16:52
Поділіться публікацією:

Україна очікує отримати від Сполучених Штатів 60 млрд дол., проте якщо ці кошти на надійдуть, або країна отримає меншу допомогу, то буде змушена провести додаткову мобілізацію, заявив Давид Арахамія.

Арахамія про допомогу від США: Менше грошей, більше людей на фронті

Давид Арахамія

Тобто, підкреслив народний депутат, якщо допомога буде меншою, то необхідно буде більше людей на фронті.  Якщо ж допомога буде більшою, тоді буде також і зростати коефіцієнт озброєності, і тоді не буде потреби у збільшенні кількості людей на фронті, оскільки ЗСУ отримають можливість "закривати" окремі ділянки з допомогою певної зброї.

Нагадаємо, раніше в Генштабі говорили про те, що їм потрібно додатково мобілізувати 500 тис. українців. У Верховній Раді в першому читанні прийняли урядовий законопроєкт про посилення мобілізації. Станом на зараз в нього вже внесено понад 4 000 правок. За прогнозами самих народних депутатів оборонному комітету знадобиться щонайменше два тижні, щоби всіх їх роздивитися. За найоптимістичнішими даними, Верховна Рада зможе розпочати розгляд законопроєкту про мобілізацію у середині березня.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх розповіла, що Україна змушена буде робити дуже складний вибір щодо захисту своїх територій, якщо вона не отримає допомогу від США у розмірі 60 млрд дол. За словами Сабріни Сінгх, якщо Сенат США не прийме рішення про виділення допомоги Україні, то Пентагон не зможе надати Україні допомогу, яка їй критично необхідна. Як підкреслила заступниця речника Міноборони, якщо допомоги не буде, в Україні опиняться перед дуже складним вибором щодо своїх територій, адже требу буде думати над тим, які території вона здатна захистити, а які – ні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

22 лютого 2024, 19:28

А толку будет от тех людей, если их нечем вооружить и не на что содержать? Или он предлагает с лопатами на танки бросаться? Интересная логика у него : если не получим оружия, так хоть побольше людей положим


Новини