Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які проблеми почалися в Покровську: чи справді перебування у місті стає неможливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Які проблеми почалися в Покровську: чи справді перебування у місті стає неможливим

Частина Покровська залишилася без світла через обстріл РФ, є проблеми зі зв'язком

6 вересня 2024, 11:15 comments2287
Поділіться публікацією:

Через обстріл Покровська Донецької області 5 вересня частина міста залишилася без світла. Також виникли проблеми із зв'язком. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Покровська МВА.

Які проблеми почалися в Покровську: чи справді перебування у місті стає неможливим

Обстріл Покровська. Фото з відкритих джерел

"Черговий обстріл Покровська знеструмив більшу частину міста. Наразі ДТЕК робить все можливе для повернення електропостачання", — йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними МВА, у Покровську через атаку РФ спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком.

"Ускладнено додзвон до Контактного центру", — додали у міськраді.

Варто зазначити, що 5 вересня окупанти знову обстріляли Покровськ Донецької області. Снаряди було спрямовано об'єкти критичної інфраструктури.

Серед них – енергетичні підприємства ДТЕК. Внаслідок обстрілів пошкоджено енергетичне обладнання. Нині енергетики проводять оцінку ушкоджень.                                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — останні дні у центрі уваги ситуація на Покровському напрямку, де росіяни з кожним днем дедалі ближче до міста. Чому на Покровську рано "ставити хрест"? Чи можуть окупанти замість Покровського напряму зробити пріоритетним для себе інший? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з міста Покровська на Донеччині скасували евакуаційні потяги. З 5 вересня Павлоград на Дніпропетровщині буде основною станцією для евакуації цивільних з Донецької області. Про це повідомляє Мирноградська міська військова адміністрація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини