Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як зупинити рашистське «криваве доміно»
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зупинити рашистське «криваве доміно»

«Русскій мир» жонглює життями людей на окупованих територіях України, інфікуючи токсичною пропагандою та посилаючи як гарматне м’ясо на фронт

28 березня 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

На міжнародній арені Росія активно намагається просувати ідею, про необхідність мирних перемовин для "дипломатичного врегулювання конфлікту", водночас Кремль устами колишнього президента Медведєва озвучує свої марення про захоплення Києва та Львова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр стратегічних комунікацій.

Як зупинити рашистське «криваве доміно»

Життя людей стало для Кремля розмінною монетою

"Замість миру путінізм перепрограмовував людей, насаджуючи сектантський світогляд, в якому навколо самі вороги, з якими треба боротися. Сьогодні токсичний та руйнівний вплив російської пропаганди усвідомлюють багато країн. путінізм наслідує архаїчні практики старої московії – та протягом століть захоплювала все нові країни й народи і змушувала їх воювати за подальше розширення імперії, адже російська влада завжди зневажала людей, використовувала їх як розхідний матеріал", — йдеться в дослідженні.

За оцінками України, понад 2 млн людей проживало в ОРДЛО напередодні повномасштабного вторгнення. Окупаційна статистика говорить про ще 2,3 млн в Криму на момент його захоплення. Всі ці українські громадяни стали мобілізаційним резервом для здійснення одного з найбільших злочинів 21 ст. – спроби стерти Україну, український народ та його культуру під гаслом "денацифікації".

У 2022 році Росія захопила території де проживало ще кілька мільйонів людей. Приблизно половину з них вдалося звільнити в рамках контрнаступів. Решту путінізм прагне використати як черговий мобілізаційний резерв для наступного стрибка проти України.

"Все що, нині Росії треба – це політичне закріплення статус-кво на фронті та час на підготовку, виторгуваний мирними переговорами або перемир’ям.

Припинити це криваве доміно можна лише звільнивши окуповані території та людей, які на них проживають. У разі, якщо путінізм не буде покарано за вбивства та загарбання територій незалежних країн, той продовжить готувати нову агресію", — кажуть у Центрі стратегічних комунікацій.

Як писали раніше "Коментарі", тема війни між Росією та Україною буде однією із головних на другому саміті "За демократію". Саміт вироблятиме пропозиції, які реалізовуватимуться різними міжнародними організаціями та окремими державами.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в рашистів нова ІПСО: брешуть про здачу в полон українських військових.

Читайте також на сайті "Коментарі" — кіберстійкість: Як в Україні збираються захищати інформаційні системи Сил оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини