Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як побороти страх українців перед мобілізацією: поради офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Як побороти страх українців перед мобілізацією: поради офіцера ЗСУ

Через істерію і стереотипи в українців з'явилися безпідставні страхи перед армією

29 березня 2024, 20:38
Поділіться публікацією:

Щоби громадяни України перестали боятися мобілізації, процес військової підготовки повинен розпочинатися до призову в армію, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Як побороти страх українців перед мобілізацією: поради офіцера ЗСУ

Українці бояться мобілізації. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера ЗСУ, люди бояться йти в армію, оскільки не впевнені в системі відбору, підготовці, розподілі задач, а істерія навколо мобілізації створила купу стереотипів та неіснуючих небезпек, через які люди почали боятися ще більше.

"Постійно повторюю, що процес підготовки не повинен починатись з моменту потрапляння в армію. Підготовка має проводитися для всього цивільного населення, тому що ми живемо у війні. У таких умовах кожен має бути підготовлений та навчений. На етапі підготовки ми зможемо побороти частину страхів перед військом та службою. Також нам нарешті потрібен нормальний облік, щоб країна могла мобілізувати тих, кого треба, а не тих, кого вдалося зловити. Людей потрібно застосовувати відповідно до їх можливостей і знань", — наголосив Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак. Українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини