Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали головну ціль РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали головну ціль РФ

Росія прагне змусити Україну капітулювати

28 березня 2024, 23:18
Поділіться публікацією:

РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського назвали головну ціль РФ

В ОПУ розповіли, чого хоче РФ. Фото з відкритих джерел

"Залякати дезінформацією і вкидами, зламати терором, змусити здатися — такі цілі ставить Росія сьогодні щодо України", — написав Андрій Єрмак у соціальній мережі.

Голова ОПУ відзначив, що у відповідь на агресію РФ українці продовжують боротися, знищувати ворога, зміцнювати міжнародну коаліцію, працювати над тим, щоб зламати хребет російському військово-промисловому комплексу.

Чиновник додав, що українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини