Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог знизив темпи наступу у районі Авдіївки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог знизив темпи наступу у районі Авдіївки: що відомо

Ворог знизив динаміку штурмів на Авдіївському напрямку

27 березня 2024, 21:48
Поділіться публікацією:

Російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Ворог знизив темпи наступу у районі Авдіївки: що відомо

Росіяни не припиняють штурмувати позиції ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"На даний момент на Авдіївському напрямку вдалося трохи знизити динаміку наступальних дій ворога. Всім широким фронтом ворог тут не може наступати і змушений локалізувати свої атаки", — розповів Максим Жорін.

За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони припинили спроби штурмів.

При цьому, відзначив він, якщо ЗСУ вже давно звикли, що росіянам плювати на втрати особового складу, то зараз вони не рахуються навіть із втратами техніки.

Військовослужбовець розповів, що щодня "українська армія знищує божевільну кількість і піхоти, і техніки, але суттєво на плани ворога це не впливає".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist. Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес. Генерал США відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини