Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як у найближчі місяці зміниться ситуація на фронті: прогноз The Economist
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у найближчі місяці зміниться ситуація на фронті: прогноз The Economist

РФ може пробити оборону ЗСУ вже в найближчі місяці

27 березня 2024, 00:37
Поділіться публікацією:

Популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist.

Як у найближчі місяці зміниться ситуація на фронті: прогноз The Economist

ЗСУ потерпають від нестачі бійців і снарядів. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

The Economist пише, що з моменту окупації Авдіївки російські війська продовжують чинити сильний тиск на кількох напрямках на сході України.

Видання зазначає, що влітку очікується більш серйозне просування російської армії.

За оцінками The Economist, головні проблеми ЗСУ – нестача снарядів і живої сили, а тому на даний момент патова ситуація виглядає найкращим сценарієм для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини