Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розлюднення чи справедлива емоція: чому українці радіють теракту в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлюднення чи справедлива емоція: чому українці радіють теракту в Москві

Експерт пояснив мотиви тих, хто піднімає дискусії про розлюднення українців

23 березня 2024, 21:57 comments1506
Поділіться публікацією:

Росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак.  

Розлюднення чи справедлива емоція: чому українці радіють теракту в Москві

Невідомі влаштували стрілянину у Москві. Фото з відкритих джерел

"Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Політтехнолог вважає, що українці мають повне право на емоцію відплати та оцінку теракту в "Крокусі" як справедливу.

"Росіяни — цивільна маса держави, яка воює проти українців і України. Вони підтримують у переважній більшості війну і фізичне винищення українців. Вони посіяли кривавий молох війни. Вони є співучасниками державного тероризму і злочинів Путіна — їхнього "вожака", якого вони начебто обрали. І отримують бумеранг історії. У вигляді тероризму міжнародних груп. У вигляді тероризму своїх же спецслужб, спрямованого проти цивільної маси рабів і підданих", — додав експерт.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

23 березня 2024, 22:57

А чому писака цієї статті вважає, що Українці РАДІЮТЬ цій події??? Українці - не рашисти, які РАДІЮТЬ коли їхні ракети та бомби вбивають мирне населення і дітей, але то РАШИСТИ. Доки журналісти будуть писати - російські війська, росіяни, а не російсько-фашистські окупанти, Нацисти російсько-фашистської федераціїї, доти рашисти і все їхнє населення будуть вбивати Українців та бажати знищення Українців, як Народ.


Новини