Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог прощупує слабкі місця: подробиці боїв під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог прощупує слабкі місця: подробиці боїв під Авдіївкою

Під Авдіївкою росіяни намагаються знайти слабкі місця в обороні ЗСУ

29 березня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Ворог прощупує слабкі місця: подробиці боїв під Авдіївкою

РФ продовжує наступати в районі Авдіївки. Фото з відкритих джерел

"Найбільшу увагу та основні наступальні сили на Авдіївському напрямку росіяни зараз сконцентрували на Семенівці. Окупанти постійно намагаються штурмувати і прощупувати слабкі місця в українській обороні", — розповів Максим Жорін.

За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі.

Військовослужбовець розповів, що російська армія не припиняє наступальні операції, попри те, що захоплення Орлівки коштувало їй кількох підрозділів.

"Час від часу ми чуємо по перехопленнях, як росіяни звітують, що зайняли певні рубежі, хоча насправді навіть не дійшли до них. Це вже така стала практика в російських підрозділах", — додав майор ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини