Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як обігріти кімнату без світла та опалення: унікальний лайфхак за 20 гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Як обігріти кімнату без світла та опалення: унікальний лайфхак за 20 гривень

Настала зима, а отже, кожному українцю слід подбати не лише про те, щоб у нього вдома був стратегічний запас води та їжі, а й засоби для обігріву житла.

3 грудня 2022, 03:15 comments4817
Поділіться публікацією:

Через регулярні обстріли з боку РФ нашої енергетичної інфраструктури на українців чекає непроста зима. Вже сьогодні в багатьох квартирах постійно відключається світло та опалення. У сучасних реаліях людям доводиться годинами сидіти у темряві та в буквальному значенні слова поступово замерзати

Як обігріти кімнату без світла та опалення: унікальний лайфхак за 20 гривень

Холодно/ Фото з відкритих джерел

Якщо у вас у житлі є газова плита, то ми пропонуємо вам взяти на замітку чудовий лайфхак, завдяки якому можна обігріти кімнату та зігрітися.

Для цього вам знадобиться елементарне, а саме — вогнетривка цегла. Придбати такий будівельний матеріал можна приблизно за 20 гривень. Експерти радять купити відразу дві такі цеглини, оскільки від них буде "виходити" більше тепла і температура в кімнаті значно швидше підвищиться, що дозволить вам зігрітися і відчути себе комфортно.

Як зігрітися за допомогою газової плити та цегли: інструкція

Вам необхідно запалити конфорку на мінімально можливий "рівень" і покласти на полум'я вогнетривку цеглу. Важливо: цеглу обов'язково необхідно покласти впоперек конфорки. Переконайтеся, що довга частина цегляного блоку "дивиться" на вас.

Після цього поступово збільшуйте потужність газу — цегла швидше нагріватиметься і віддаватиме накопичене тепло, підвищуючи в приміщенні температуру. Поступово розпечена цегла покликана виконувати роль мікропечі, яка забезпечить обігрів житла.

Важливо: такий метод обігріву передбачає суворе дотримання правил безпеки. Приберіть з пічки та навколишніх стін рушники, прихватки та ганчірки. Забезпечте доступ до кімнати свіжого повітря — відкрийте кватирку або поставте пластикове вікно в режим "провітрювання".

Бонус

Як тимчасовий "обігрівач" також можна використовувати звичайний чайник. Налийте в нього воду та поставте на плиту. Коли вода закипить "пар, що виривається" з носика, на пару градусів підвищить температуру в кімнаті і допоможе швидше зігрітися. Для цього можна використовувати сотейник або каструлю.

Раніше "Коментарі" писали про те , як зробити довговічний ліхтарик за 30 гривень. На кожного українця попереду чекає довга і важка зима, до якої необхідно ґрунтовно підготуватися.

Як зробити свічку тривалого горіння з картоплі (ВІДЕО). Свічка з картоплі та соняшникової олії не вимагатиме від вас значних витрат та спеціальних навичок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини