Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Кирило Буданов на радіостанціях Криму виступав
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Кирило Буданов на радіостанціях Криму виступав

У кількох районах окупованого півострова на хвилях FM-радіо звучало звернення до українців керівника української військової розвідки

23 лютого 2023, 16:16
Поділіться публікацією:

Про злам і втручання в роботу російських радіостанцій на півострові йдеться в повідомленні "міністерства" внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму, пишуть "Коментарі".

Як Кирило Буданов на радіостанціях Криму виступав

У Криму зламали кілька радіостанцій РФ, запустивши в ефір промову Буданова

Зазначається, що одразу в кількох районах півострова були, нібито українськими хакерами, зламані трансляції радіостанцій "Супутник у Криму" та "Віра". І замість місцевих програм, які мали б бути в ефірі, зазвучало звернення від імені начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова (голосом справді дуже схожим) до українців, які живуть в тимчасово окупованому регіоні.

"Громадяни України, до вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території: Донбас, а також Крим та весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися — усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам: настав час діяти. Чекайте, ми йдемо до вас. Слава Україні!" — звучало у зверненні до жителів окупованого півострова.

Ні російська, ні місцева окупаційна влади, вкупі з силовиками поки ніяк не коментували цю ситуацію.

Як писали "Коментарі" раніше, український кіберфронт продовжує працювати та втручатись у мовлення російських телеканалів. На початку року на одному з регіональних телеканалів Росії показали частину розмови радника Офісу президента України Олексія Арестовича про економічні проблеми РФ. Попередні втручання в ефір країни-терористки влада окупованого Криму здебільшого пояснювала появу українського контенту в ефірі зламом, скоєним за підтримки США.

Читайте також на порталі "Коментарі" - за рік війни армія РФ завдала по території України лише з повітря більш як 9 600 ударів. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини