Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські хакери зламали російські канали. Що показали цього разу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські хакери зламали російські канали. Що показали цього разу (ВІДЕО)

Українські хакери вчергове зламали російські пропагандистські канали. Замість новин росіянам розповіли про невеселе майбутнє до якого їх веде Путін.

5 січня 2023, 15:20 comments4253
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український кіберфронт продовжує працювати та втручатись у мовлення російських телеканалів. Цього разу на одному з регіональних телеканалів Росії показали частину розмови радника Офісу президента України Олексія Арестовича про економічні проблеми РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram військового кореспондента Андрія Цаплієнка.

Українські хакери зламали російські канали. Що показали цього разу (ВІДЕО)

Українські хакери зламали російські телеканали. Фото з відкритих джерел

На опублікованому відео помітно, що українські хакери втрутились у роботу регіонального кабельного телебачення Росії. Від сил кіберфронту "постраждав" телеканал "Брянская Губерния", замість звичного ефіру з російською пропагандою, на екрані з’явився Олексій Арестович, який розповів про економічні проблеми Російської Федерації, які викликані військовими діями в Україні.

"З 5 лютого всі країни ЄС зупиняють купівлю російської нафти та нафтопродуктів. Уся система постачання газу та нафти в Європу буде простоювати, а простоювати вона не може, її потрібно обслуговувати, а це великі гроші", — говорить Арестович.

Радника Офісу президента України стверджує, що неотримання доходу від нафти вплине на бюджетників, який у Росії близько половини.

"Ви будите жити в ситуації, коли вас вбивають. 400 тис. ваших братів, батьків, синів, та й дідів для деяких, і паралельно скорочують виплати. Це те, що вам готує Путін", — повідомляє Олексій Арестович.

Переглянути відео Арестовича, яке транслюється на російському телеканалі можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бурятії паніка, адже їх регіональні телеканали взламали українські хакери.

Також "Коментарі" писали про те, як росіяни почали маскувати свою військову техніку. В мережу потрапили відповідні фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини