Головна Новини Суспільство Війна з Росією Паніка в Бурятії. Українські хакери зламали російські телеканали (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Паніка в Бурятії. Українські хакери зламали російські телеканали (ВІДЕО)

В столиці Бурятії Улан-Уде замість кремлівських пропагандистів показали Невзорова, який розповів про похмуре майбутнє росіян.

17 грудня 2022, 18:15 comments10833
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські хакери продовжують працювати і виламувати російські телеканали, де замість кремлівських пропагандистів показали відео з Невзоровим та негативні наслідки війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Паніка в Бурятії. Українські хакери зламали російські телеканали (ВІДЕО)

Хакери взламали телеканали в Бурятії. Фото: з відкритих джерел

Український кібернетичний фронт продовжує наводити паніку в Росії. Раніше українські хакери зламували російські телеканали в Криму та показували знищення кораблів в бухті Севастополя, також за допомогою IT-фронту росіяни побачили оригінальне привітання їхніх військ зі словами Путіна та статистикою втрат. Тепер впали російські провайдери в столиці Бурятії Улан-Уде.

Замість російських пропагандистів Соловйова та Скабєєвої жителям Бурятії довелось дивитись на Невзорова, який розповів про безперспективне майбутнє в Росії.

Промови Невзорова розбавила статистика витрат Росії на війну в Україні, кадри з пустими полицями в магазинах, втечею російських олігархів та проблемами з банками.

Переглянути відео зі зламаними російськими телеканалами можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Улан-Уде розбився російський вертоліт МІ-8. Увесь екіпаж у кількості трьох осіб загинув. Члени екіпажу планували продати гелікоптер в Китаї, через двигун, який загорівся військовий транспорт впав в столиці Бурятії.

Також "Коментарі" писали про кількість росіян, які готові добровільно здатись в український полон. За словами речника проєкту "Хочу жити" Віталія Матвієнко до них було здійснено понад 4300 дзвінків з боку російський військових та мобілізованих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Украина

17 грудня 2022, 20:06

Брат, для тупых россиян. При Союзе в программе "Время" тоже рассказывали о том, как плохо живется людям на Западе. Вот только сахар, мыло, стиральный порошок, постельное белье по талонам и пустые полки в магазинах были в СССР. И это ваше ближайшее будущее, российских пидаров.

Брат

17 грудня 2022, 18:52

Для укродебилов.Пустые полки в англии и др.местах гейропы,потому они и везут укр.зерно к себе.А похмуре будующее у хохлов и трансов из гейропы.


Новини