Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Я тут під Бахмутом": бійця з передової телефоном викликали до військкомату (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я тут під Бахмутом": бійця з передової телефоном викликали до військкомату (ВІДЕО)

Військовому, що знаходиться на Бахмутському напрямку, зателефонували та викликали до військкомату

19 березня 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

Військовослужбовцеві  української армії, що  тепер знаходиться на одній з найпекельніших фронтових позицій цієї війни –   місті Бахмут  телефонували працівники військкомату  та пред’явили вимогу  з’явитись  до установи.    

"Я тут під Бахмутом": бійця з передової телефоном викликали до військкомату (ВІДЕО)

Бійця ЗСУ спробували "мобілізувати", коли той вже воює під Бахмутом (скріншот з відео)

На  фрагментах відеоролика можна побачити, як солдат з позивним "ТОР", знаходиться в окопах, коли його номер набирає працівник військкомату. Товариш військовослужбовця радить йому  не відповідати на телефонний дзвінок, але "ТОР" коротко інформує, де він  тепер  знаходиться.

"Я тут під Бахмутом *****", — відповідає військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українському співаку, який загинув вісім років тому, прислали повістку. Загиблому в  дорожньо-транспортній пригоді  ще в  2015 році  виконавцю зі Львова Владиславу Левицькому прислали повістку. Про це  в соціальних мережах написала  Мар'яна Волошин й оприлюднила фото документа, який  видав Шевченківський територіальний центр комплектування та соцпідтримки. 

При цьому, 30-річний Василь Левицький загинув у ДТП в липні 2015 року. В 2010 та 2011 роках він  був знаний, як фіналіст Нацвідбору до Євробачення. Співробітники  Львівського  обласного центру комплектування та соцпідтримки відреагували на допущену прикрість.  Вони пояснили,  що документи  виписували, керуючись списками, які їм  дали  чиновники Шевченківської районної адміністрації.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі жінка отримала повістку на вулиціЖительці міста Тернопіль дали повістку, бо вона йшла вулицею, коли розпочалась комендантська година. В неділю, 26 червня,  жителька Тернополя Вікторія мала повістку за те, що з’явилась на вулиці, коли розпочалась комендантська година.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини