Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прийшла до військкомату і шокувала працівників: у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийшла до військкомату і шокувала працівників: у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці

Жительці Тернополя вручили повістку, бо вона з'явилася на вулиці після початку комендантської години

29 червня 2022, 21:20 comments1568
Поділіться публікацією:

Жительці міста Тернопіль дали повістку, бо вона йшла вулицею, коли розпочалась комендантська година. В неділю, 26 червня,  жителька Тернополя Вікторія мала повістку за те, що з’явилась на вулиці, коли розпочалась комендантська година. Про це  повідомляє  сайт "20 хвилин".

Прийшла до військкомату і шокувала працівників: у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці

Мешканці Тернополя вручили повістку (фото з відкритих джерел)

Важливо, що документ мав печатку та був підписаний  начальником Тернопільського об'єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки.

У вівторок, 28 червня, Вікторія прийняла рішення  піти до військкомату. 

"Я хвилювалася, але розумію, що я порушила закон, бо була на вулиці у комендантську годину. Тому мусила прийти та показатися", — каже городянка.

Жінка зазначила,  що її прихід у військкомат, шокував тамтешніх  працівників.

"За їхніми словами, це не були військові, ніби то не були працівники військкомату, які вручали повістку. Попросили вибачення та сказали, що більше такого не повториться і відпустили",- говорить тернополянка.

 Вона підсумувала, що більше питань не ставила. Всі були дуже здивовані, казали, що не зрозуміли, як так сталось. Вони не винні в цій ситуації. Нормально віднеслись до її візиту, подякували за те, що  прийшла. Були шокованими, так і я. Чому таке могло статись, що на вулиці дали повістку людині, яка не військовозобов'язана? Тернополянка сподівається, що  це питання  мають з'ясувати. 

Нагадаємо, що "Коментарі" в Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкоматВ Одесі людям призовного віку, які  відпочивали на пляжі 12 станції Великого Фонтану почали видавати повістки до військкомату. Рейд провели поліцейські спільно з військовими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини