Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкомат (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкомат (ФОТО)

На пляжах в Одесі багато порушників, що купаються попри ризик для життя

14 червня 2022, 22:23 comments1203
Поділіться публікацією:

В Одесі людям призовного віку, які  відпочивали на пляжі 12 станції Великого Фонтану почали видавати повістки до військкомату. Рейд провели поліцейські спільно з військовими. Про це пише Суспільне.

В Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкомат (ФОТО)

Військові проводять рейд на пляжі в Одесі (фото: Суспільне Одеса)

Журналістам патрульні поліцейські розповіли про порушників, які купаються у морі, незважаючи на ризик для свого життя. Також копи розповіли, що такі люди постійного зривають огороджувальні стрічки та не реагують на зауваження.

же неодноразово  були випадки, що люди підривалися на мінах. Найбільш дивує, коли жінки з маленькими дітьми не реагують на зауваження.", — повідомив журналістам старший лейтенант поліції Олександр Терентьєв.

До рейду на одеському  пляжі долучилися військові, які вручили повістки із запрошенням з'явитися у військкоматі, чоловікам призовного віку.

Але самі відпочивальники переконані, що міни ставлять далеко від місця їх відпочинку. На  думку одного із відпочивальників, мінувати пляжі зараз нема сенсу. Також вони переконують, що не заходять за огороджувальну стрічку.

В Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкомат (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, де і за яких умов можуть вручити повісткиВ Україні через російську агресію до кінця літа запроваджено воєнний стан. У зв'язку з цим оголошено і загальну мобілізацію. У Центрі протидії дезінформації при РНБО назвали найпопулярніші фейки щодо вручення повісток. Призову на службу підлягають чоловіки віком від 18 до 60 років. Їм справді можуть вручати повістки на вулицях чи блокпостах, але це не означає, що їх негайно відправлять на війну із росіянами. У РНБО зазначили, що чоловікам призовного віку можуть вручити повістку у військкомат не лише за місцем проживання, а й на роботі чи на вулиці, бо це не суперечить законодавству нашої держави. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Куля

14 червня 2022, 23:13

Нічого дивного так як були покидьки при владі так і залишились!!! дітки олигархій, депутатів, судей так іншої мерзенної наволочі воювати не будут!!! нічого прийде час і вас сволоту перебьют спражні патріоти України!!!

Правдоруб

14 червня 2022, 22:40

Мерзота та тварі!!! В дупу свої повістки засунте!!! Хоть би хто ваші морди начистив!!!


Новини